Kompanija Ardu Sport nastala je 2005. godine. Danas, posle 12 godina, jedna je od 5 vodećih  firmi u državi u proizvodnji sportske opreme koja zapošljava preko 40 radnika. Za to vreme stekli su brojne prijatelje iz sveta sporta i privrede. Uspešno posluju sa brojnim klubovima na prostoru bivše Jugoslavije kao i sa mnogobrojnim inostranim klubovima. Od treće edicije Košarkaškog kampa "Milica Dabović" kompanija Ardu Sport proizvodi i snabdeva opremom naš kamp, pružajući opremu najkvalitetnijeg kroja koja doprinosi razvijanju vrhunskih performansi polaznika kampa.
Nestlé je svetski lider u proizvodnji hrane i pića u čijem se sastavu nalazi više od 2000 globalnih i lokalnih brendova prisutnih u 191 zemlji širom sveta.
Misija kompanije Nestlé je unapređenje kvaliteta života i doprinos zdravijoj budućnosti, želja za pomoći u oblikovanju boljeg i zdravijeg života, težnja ka inspiriranju ljudi da žive zdravim životom. Shodno navedenom, kompanija Nestlé postala je partner našeg kampa kako bi polaznicima omogućila najkvalitetnije mlečne proizvode koji će doprineti bržem oporavku organizma i zdravoj ishrani polaznika kampa.
Basket je porodična firma sa sedištem u Golubincima, u srcu plodne sremske ravnice. Dobra hrana je oduvek bila važan aspekt našeg života i poslovanja firme. Više od jedne decenije kompanija radi na očuvanju i unapređenju tradicionalne fine pekarske industrije, o čemu svedoče mnogobrojna priznanja. Uz puno truda stvorili su jedinstvenu liniju proizvoda različitih oblika, tekstura i ukusa, a sve od integralnog brašna, bez aditiva ni konzervansa, posno. Od samog početka kampa naši su verni partneri i snabdevaju kampere svojim najkvalitetnijim proizvodima i time doprinose zdravlju i zadovoljstvu svih polaznika kampa.
Grupa Petrol zaokruženom ponudom energetsko-ekoloških proizvoda i usluga brine o pouzdanom, ekonomičnom i ekološkom smabdevanju potrošača u Srbiji i na tržištima jugoistočne Europe. Putem razgranate mreže benzinskih pumpi vozačima nude sve što im je potrebno za siguran i udoban put, a domaćinstvima osiguravaju svu toplinu koja im je potrebna i dostavljaju je u njihov dom. Višegodišnji partneri kampa koji kamperima i trenerima omogućuju najkvalitetniju trening opremu.
Koncern BAMBI je sinonim za trajnu vrednost koja
rezultira visokom konkurentnosti naših brendova.
Još jedan od ponosnih partnera kampa koji našim
kamperima omogućava uživanje u svojim najkvalitetnijim
produktima uz koje su generacije odrastale.
Rosa je prirodna slabomineralna negazirana voda sa
niskim sadržajem mineralnih materija. Vode tih karakteristika ne opterećuju organizam, već se brzo i
lako apsorbuju, ubrzavajući promet vode kroz bubrege. Samim tim, mogu ih piti kako zdrave, tako i osobe sa zdravstvenim problemima i to u neograničenim
količinama. Rosa sve kampere snabdeva vodom tokom treninga i celodnevnih aktivnosti kampa.
Coca-Cola HBC (Coca-Cola Hellenic Bottling Company) prodaje koncentrate, baze i sirupe svojim partnerskim punionicama, vlasnik je brendova i odgovorna je za inicijative u oblasti marketinga ka potrošačima. Kroz partnerstvo sa našim kampom, snabdeva kampere, trenere i ostalo osoblje svojim najkvalitetnijim gazranim bezalkoholnim pićima.
Ordinacija za rehabilitaciju, sportsku i fizikalnu medicinu "Fizio Vračar", i treću sezonu zaredom ostaje ponosni partner košarkaškog kampa "Milica Dabović". Renomirani fizioterapeuti će i u trećoj ediciji kampa prenositi znanje
iz oblasti sportske medicine, brinuti o oporavku kampera, prevenciji od povreda i svim ostalim segmentima sportske medicine neophodnim za uspešnu realizaciju kampa.
Mlekara Šabac jedna je od najvećih mlekara u Srbiji ali istovremeno možemo reći i da je najveća srpska mlekara, zato što domaći kapital učestvuje stoprocentno u njenom vlasništvu. Kroz partmerstvo sa našim kampom pruža kamperima svoje najkvalitetnije mlečne proizvode kao dodatke obrocima.