Sestre Dabović u akciji

Košarkašice Srbije, predvođene kapitenom Milicom Dabović, odigrale su još jedan susret u mečevima kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje će se naredne godine održati u Češkoj. U jednoj laganoj utakmici savladana je reprezentacija Luksemburga rezultatom 73:51, a najbolja na terenu, u našem timu, bila je kapiten Milica Dabović koja je postigla 14 poena. Dva poena manje postigla je Aleksandra Crvendakić, a Tamara Radočaj i Jelena Milovanović postigle su po 11 koševa. Košarkašice Srbije u poslednjem kolu kvalifikacija igraju u sredu protiv Ukrajine u Nišu.

Sestre Dabović su iskoristile utakmicu da se van terena druže sa Kraljevčanima, a kako je izgledao taj susret možete pogledati u galeriji.

milica-dabovic-index-gallery-01milica-dabovic-index-gallery-02milica-dabovic-index-gallery-03milica-dabovic-index-gallery-04milica-dabovic-index-gallery-05milica-dabovic-index-gallery-06milica-dabovic-index-gallery-07milica-dabovic-index-gallery-08milica-dabovic-index-gallery-09milica-dabovic-index-gallery-10milica-dabovic-index-gallery-11milica-dabovic-index-gallery-12milica-dabovic-index-gallery-13milica-dabovic-index-gallery-14