CENTAR DEČIJIH ODMARALIŠTA "MITROVAC"

Mitrovac na Tari - NP Tara
Dečije odmaralište "Mitrovac", smešteno je na istoimenoj visoravni planine Tare na nadmorskoj visini od 1082 metra. Locirano je 180km od Beograda I karakteriše ga umereno planinsko-kontinentalna klima.

Kompleks paviljona je izgrađen u planinskom stilu I sastoji se od sedam paviljona, od kojih je jedan centralni a preostalih šest dečiji paviljoni. Polaznici kampa "Milice Dabović" smešteni su u centralnom paviljonu koji raspolaže sa 85 ležajeva raspoređenim u dvokrevetnim, trokrevetnim I četvorokrevetnim sobama opremljenih zasebnim kupatilom i TV-om. U sklopu centralnog paviljona nalazi se recepcija, restoran, kantina, biblioteka, prodajni punkt, diskoteka, sala za sastanke, bazen, sauna I frizerski salon. U slučaju premašenog broja smeštajnih jedinica u centralnom paviljonu, za potrebe smeštaja polaznika kampa na raspolaganje će biti stavljen i jedan od šest dečijih paviljona. U dečijim paviljonima ima oko 600 smeštajnih jedinica u sobama od 8 do 12 smeštajnih jedinica. Prvi I drugi paviljon raspolažu sobama sa kupatilom, a u preostala četiri paviljona su sobe sa etažnim kupatilima. Dečiji paviljon sadrži zasebne sobe sa kupatilom za pratioce dece - trenere. U sklopu trećeg paviljona nalazi se ambulanta koja pruža zdravstvene usluge sa stručnim medicinskim osobljem dostupnim tokom 24-časa.

Usluga u odmaralištu je na bazi punog pansiona, služi se po principu klasičnog posluživanja - tri obroka + užina.
u dogovoru sa osobljem restorana, moguć je poseban režim I plan ishrane za polaznike kampa netolerantne na pojedine namirnice (obavezno precizno navesti koje prilikom popunjavanja prijave I apliciranja za kamp).

Kompleks paviljona poseduje obezbeđenje I noćne čuvare, animatore I spasioce koji strogo nadgledaju organizovane aktivnosti kampera na bazenu, kao I turističke vodiče za obilazak obližnjih znamenitosti I atrakcija predviđenih programom kampa.