OTVORENE PRIJAVE ZA III EDICIJU KAMPA "MILICA DABOVIĆ" - TARA 2019
Dragi kamperi, poštovani roditelji, obaveštavamo Vas da su otvorene prijave za III ediciju košarkaškog kampa "Milica Dabović" - Tara 2019. Molimo Vas da pre prijave pažljivo proučite kriterijume, način plaćanja i ostalu ponudu unutar sekcije "KAMP" na našem sajtu!
Kako bismo svim zainteresovanim polaznicima kampa izašli u susret, omogućili smo isplatu na više mesečnih rata (decembar 2018' - jul 2019').
Na koš si do snova - PRIJAVI SE!
PETAK, 30. Novembar 2018.
NOVO NA SAJTU! KRENUO SA RADOM OFICIJALNI WEB-SHOP KAMPA
SUBOTA, 17. Novembar 2018.
Poštovani posetioci, zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da je sa radom krenuo oficijalni WEB-SHOP košarkaškog kampa "Milica Dabović".
Putem našeg WEB-SHOP-a možete kupiti oficijalnu opremu košarkaškog kampa "Milica Dabović" sa mogućnošću dostave za teritoriju Srbije, Crne Gore, Republike Srpske i Makedonije.
PONEDELjAK, 13. Avgust 2018.
ZAVRŠENA II SEZONA KAMPA
"MILICA DABOVIĆ" - TARA 2018
Nakon 10 predivni dana, u predivnom ambijentu Mitrovca na Tari, 16 treninga, mnoštva takmičenja, druženja, smeha i zabave, uz mnogo emocija završena je II sezona košarkaškog kampa "Milica Dabović". Ovim putem iskreno zahvaljujemo svim polaznicima kampa i njihovim roditeljima na poverenju, uz želju da radnu etiku i znanje stečeno na kampu prenesu na svoje svakodnevne aktivnosti. Kamp su i ove godine pohađale košarkašice iz Francuske, Finske, Kipra, Kanade...
Ordinacija za rehabilitaciju, sportsku i fizikalnu medicinu "Fizio Vračar", i treću sezonu zaredom ostaje ponosni partner košarkaškog kampa "Milica Dabović". Renomirani fizioterapeuti će i u trećoj ediciji kampa prenositi znanje iz oblasti sportske medicine, brinuti o oporavku kampera, prevenciji od povreda i svim ostalim segmentima sportske medicine neophodnim za uspešnu realizaciju kampa. Zahvaljujemo na poverenju!
"FIZIO VRAČAR" III GODINU ZAREDOM PARTNER KAMPA "MILICA DABOVIĆ"
PETAK, 30. Novembar 2018.
Ponedeljak, 06. Maj 2019.
PROMOCIJA KAMPA "MILICA DABOVIĆ"
U BEČU
Internacionalni košarkaški kamp "Milica Dabović" održaće promociju kampa u Beču, 25. i 26. Maja,
tokom Finalnih turnira za juniore i juniorke, a u okviru popularizacije ženske košarke u Austriji..
Tačna lokacija i satnica promocije biće objavljena u narednim danima.
Promocija će se sastojati od prezentacije sadržaja kampa, pokaznog treninga i takmičenja u veštinama, a najboljim košarkašicama slede nagrade i vaučeri.
Sve smo bliži trećoj ediciji Internacionalnog košarkaškog kampa "Milica Dabović". Dok prijave pristižu još jednom vas pozivamo da uzmete učešće na našem kampu i postanete deo naše košarkaške priče na planini Tari.

U pripremi je i prva promocija našeg kampa u Beogradu. Zapratite nas na oficijalnom instagram profilu kampa i budite u toku sa najnovijim informacijama o promocijama i samom kampu!
PRIJAVE ZA III EDICIJU KAMPA
U PUNOM JEKU!
Četvrtak, 28. Februar 2019.